fbpx

Connect

Design

Reolen er tegnet og produceret i Københavns Sydhavn, og udtrykket er enkelt, let og lækkert. Det skyldes blandt andet, at der ikke er nogen synlige beslag og skruer, ligesom hylderne ikke støder helt op til væggen. Det er smukt, fordi væggens farve bedre ses, og praktisk fordi du fx har mulighed for at lade højtalerledningen løbe bag om reolen.
Vi designer hver eneste reol med udgangspunkt i netop den væg, den skal hænge på. Det giver mulighed for, at du kan være med inde over designprocessen eller overlade det hele trygt til os, alt efter hvad der passer dig bedst.

MÅL

reolREOL er et reolsystem, der kan tilpasses stort set alle rum, hvad enten der er højt til loftet, eller det er pladsen under en trappe, der skal udnyttes. Reolen specialproduceres på dine mål og monteres på væggen, så den ikke kommer i karambolage med hverken paneler eller støvsuger.
Højde og bredde på reolen bestemmes af dig og de muligheder, rummet giver, ligesom dybden afhænger af dine behov. Som udgangspunkt laver vi den 25,5 cm dyb, men skal der være plads til LP’er eller opbevaringskasser, så sørger vi for det.
100%
DANSK DESIGN
100%
TILPASNINGSDYGTIG
100%
LOKALT FORARBEJDET