fbpx

Connect

Det siger...

… vores kunder om deres unikke reoler:
Jeres dygtige montør har været her og sat reolen op - stor ros til Troels! Den er simpelthen bare sindssyg flot, og vi er så glade for den! Det er så fedt med en reol, der bare passer perfekt ind i stuen, og som oven i købet passer perfekt til vores pladespiller! Derudover vil vi også bare sige, at det har været en fornøjelse, at arbejde sammen med jer om det projekt her! Det er rart at arbejde sammen med en virksomhed, der er serviceminded og professionel, og vi vil klart anbefale jer til andre, vi kender!
Christian, Horsens
Jeg flyttede i en nybygget lejlighed og søgte opbevaringsløsninger, der kunne skabe noget personlighed. reolREOL var det perfekte match. De leverede kreativt design med muligheder jeg aldrig selv havde set, kombineret med de behov jeg havde. Troels satte reolen op, og man kunne nærmest ikke se, han havde været der, da han gik igen. Det var en fornøjelse. Nu er der skabt en ekstra dimension i rummet, jeg har fået et hyggehjørne med min pc, og reolREOL’en fortæller en masse af mine historier.
Jannie, Valby
Fantastisk koncept. Deres designer matchede vores ønsker med utrolig sikkerhed. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og kommunikationen fungerede upåklageligt... Og nu står der et stykke kunst med vores bøger på i stuen.
Simon, København S
Vores valg af ny bogreol faldt helt naturligt på reolREOL, da de tilbød spændende og unikke designs. Vores reol er helt vores egen. Og så var det overdrevet lækkert, at de også sørgede for hele opsætningen!
Kasper, Valby
Vi valgte reolREOL, da vi havde behov for en kombination af opbevaring og dekorativ løsning. Vi ønskede et produkt, der ikke var standardmodel, og her blev reolREOL netop dén skræddersyede løsning, som vi var ude efter. God dialog, hurtig montering og et unikt design gør, at vi sidder tilbage med en positiv oplevelse og kun kan anbefale reolREOL til alle.
Therese & Kevin, Frederiksberg
Tusind tak for vores vidunderligt smukke reol! Vi har fået bøger i den, sollyset strømmer endelig ind af vinduerne og lyser den op! Faktisk har vi aldrig været så glade for vores lejlighed, som efter vi fik lavet reolen 🙂
Alberte, København N
Grunden til, at vi valgte reolREOL, var kombinationen af det elegante design og de meget fleksible løsninger. Vi var meget glade for fleksible designere, som skabte en god proces, hvor vi havde stor indflydelse på det endelige resultat.
Jakob, Frederiksberg C
Vi valgte reolREOL på grund af dens lette og æstetiske visuelle udtryk, og fordi vi selv havde mulighed for at sætte vores præg på designet - og den er bevet endnu bedre, end vi turde håbe på! Som et ekstra plus havde vi det godt med at købe vores reol hos et lille firma, hvor den personlige kontakt er i top 🙂
Maria, København K
Vi er meget glade for reolerne! Mange tak igen!
Lucie, København Ø
Vi er meget glade for reolen - mange tak for at I tog jer tid til at arbejde med os!
Alexander, Frederiksberg