fbpx

Connect

PRISER

Vores prissystem er enkelt og inklusiv alt, hvad der skal til, før der hænger en unik reol hjemme på din væg: Design, produktion og opsætning. Vores priser starter på 12.500 kr. inkl. moms.

Prisen afhænger af størrelsen på din væg, og du finder antal kvadratmeter ved at gange væggens højde med væggens bredde (fx 2,5m x 4m). Så kan du let regne dig frem til en cirka-pris på din reolREOL.

Vi gør opmærksom på, at prisberegneren kun er vejledende. Til gengæld tager vi altid gerne en reol-snak over telefonen og vejleder dig til den helt rigtige opmåling.

Ønsker du et udspecificeret tilbud, kan du bruge formularen ved at følge linket:

PRISBEREGNER

DESIGN

Din reol specialproduceres til dig, og vi laver designforslag, der tager højde for dine behov.

Designydelsen er fast og kan ikke vælges fra, til gengæld kan du ændre dit design op til 3 gange med kyndig vejledning undervejs, så vi først trykker på knappen, når du er helt tilfreds.

Design koster 3.500 kr. inkl. moms.

Grunden til, at vi kan lave specialproducerede reoler til overkommelige priser, er, at vi ikke har reoler på lager. Du må derfor forvente 2-8 ugers produktionstid, men så kan du til gengæld også glæde dig over, at din reol er bygget kun til dig.

STØRRELSE

Prisen for din reol afhænger af størrelsen på den væg, den skal monteres på. På den måde er der fri leg ift. designprocessen, og prisen forbliver den samme, hvad enten du vil have en hylde mere eller mindre et sted i reolen.

Døråbninger, skæve vægge, etc. skal tælles med i det samlede areal. Har du rigtig mange døråbninger eller lignende, er vi dog til at tale med.

Kvadratmeterprisen afhænger af, hvilket materiale du ønsker reolen lavet af. Du kan læse mere om dem her: Materialer

  • Hvidmalet: 2.250 kr./m2
  • Hvid laminat: 2.475 kr./m2
  • Hvidolieret birkefiner: 2.475 kr./m2
  • Mørkolieret egefinér: 2.700 kr./m2

MONTAGE / LOKATION

Vi har montører i både København og Aarhus. Transportudgiften afhænger af, hvor langt væk du bor fra en af disse byer.
  • 0-50 km: 250 kr.
  • 50-100 km: 500 kr.
  • 100-150 km: 750 kr.
  • 150-200 km: 1000 kr.

Priserne gælder for fastland og brofaste øer. Bor du andetsteds, er du velkommen til at kontakte os for en pris.

DET SIGER...

… vores kunder om deres unikke reoler:
Grunden til, at vi valgte reolREOL, var kombinationen af det elegante design og de meget fleksible løsninger. Vi var meget glade for fleksible designere, som skabte en god proces, hvor vi havde stor indflydelse på det endelige resultat.
Jakob, Frederiksberg C
Tusind tak for vores vidunderligt smukke reol! Vi har fået bøger i den, sollyset strømmer endelig ind af vinduerne og lyser den op! Faktisk har vi aldrig været så glade for vores lejlighed, som efter vi fik lavet reolen 🙂
Alberte, København N
Fantastisk koncept. Deres designer matchede vores ønsker med utrolig sikkerhed. Alle aftaler blev overholdt til punkt og prikke, og kommunikationen fungerede upåklageligt... Og nu står der et stykke kunst med vores bøger på i stuen.
Simon, København S
Vores valg af ny bogreol faldt helt naturligt på reolREOL, da de tilbød spændende og unikke designs. Vores reol er helt vores egen. Og så var det overdrevet lækkert, at de også sørgede for hele opsætningen!
Kasper, Valby
Vi valgte reolREOL, da vi havde behov for en kombination af opbevaring og dekorativ løsning. Vi ønskede et produkt, der ikke var standardmodel, og her blev reolREOL netop dén skræddersyede løsning, som vi var ude efter. God dialog, hurtig montering og et unikt design gør, at vi sidder tilbage med en positiv oplevelse og kun kan anbefale reolREOL til alle.
Therese & Kevin, Frederiksberg
Vi valgte reolREOL på grund af dens lette og æstetiske visuelle udtryk, og fordi vi selv havde mulighed for at sætte vores præg på designet - og den er bevet endnu bedre, end vi turde håbe på! Som et ekstra plus havde vi det godt med at købe vores reol hos et lille firma, hvor den personlige kontakt er i top 🙂
Maria, København K
Vi er meget glade for reolerne! Mange tak igen!
Lucie, København Ø
Vi er meget glade for reolen - mange tak for at I tog jer tid til at arbejde med os!
Alexander, Frederiksberg